040 - 4847728

Ark. 9-17
La 9-14
Muina aikoina
sopimuksen mukaan

Ripsien pidennykset

 

Klassiset ripset:

Ripsien pidennys perustuu siihen, että omien luonnollisten ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen hieman eripituisia synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsikuidut kiinnitetään niin, että niistä muodostuu mahdollisimman tasaisen kaareva ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla tai keskellä ja lyhenevät kauniisti sisänurkkaa kohti.

 

Volume ripset:

Volyymiripset ovat hieman uudempi ripsienpidennystekniikka. Erona vanhaan pidennystyyliin on ripsen halkaisija, joka on meillä ohuimmillaan jopa 0,05mm. Koska ripset ovat huomattavasti ohuemmat kuin normaalit kuituripset (0,15mm,0,20mm, 0,25mm) niin pystytään liimaamaan yksittäiseen ripseen useampia volyymiripsiä.
Volyymiripset soveltuvat heikommillekin ripsille, eivätkä ne vahingoita omia ripsiä. Jokaiseen ripsikarvaan laitetaan pidennys, joka ei paina enempää kuin oma ripsikuitu pystyy kantamaan. Ohuet kuidut tuovat syvyyttä katseeseen ja ovat erittäin pehmeät.

nouveau-lashes.jpg

Seikoittamalla näitä tekniikoita keskenään saadaan lisää näyttävyyttä, syvyyttä sekä tuuheutta !!!!

 

Huom!!!

Ripsikuidut valitaan asiakkaan toiveiden ja luonnollisten ripsien kunnon mukaan. Ripsikuidun kaarevuuden valinnassa otetaan huomioon asiakkaan luonnollisen ripsen kaarevuus. Ripsikuitujen ominaisuuksia ovat pituus, paksuus, kaarevuus ja väri. Hieman eripituisia ripsiä käytetään sekaisin luonnollisen lopputuloksen saamiseksi.

Uusien ripsienpidennysten laittamiseen menee aikaa noin kaksi tuntia (volyymiripsien laitto kestää hiukan kauemmin), ja kiinnitetyt ripset kestävät paikoillaan noin 3-8 viikkoa riippuen ripsen luonnollisen kasvusyklin vaiheesta. Ripsien kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsikuidut tippuvat siis pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä. Silmässä on jatkuvasti eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä, joten yleensä luonnollisten ripsien irtoamista ei juuri huomaa ripsirivistössä. Ripsien pidennysten tippuminen on helpommin huomattavissa, koska ripsikuidut ovat pidemmät ja tummemmat kuin luonnonripset. Ripsien pidennykset laitetaan pääasiassa niihin ripsiin, joiden kasvukausi on keskivaiheessa, jotta ne pysyisivät mahdollisimman pitkään.

Muutamia ripsikuituja saattaa siis irrota ensimmäisen viikon aikana, mutta osa yleensä pysyy muutaman kuukauden. Ripsien pidennyksiä tulisi huoltaa ammattilaisella 3-4,5 viikon välein, jotta ripset pysyvät tuuheina ja hyväkuntoisina. Ripsien huoltoajat vaihtelevat 30:stä minuutista pariin tuntiin riippuen siitä, kuinka usein huolto tehdään ja kuinka hyvin ripset asiakkaalla pysyvät. Huolellinen kotihoito on tärkeää, jotta ripset pysyvät pidempään hyväkuntoisina, kauniina ja puhtaina.

Jos päätät luopua ripsien pidennyksistä, poisto on aina tehtävä ammattilaisella. Ripsiä ei missään tapauksessa saa nyppiä itse, koska se vahingoittaa omia ripsiäsi. Ripsiä voi joutua joskus poistamaan, jos yksittäiset ripset alkavat kaartua väärään suuntaan tai silmien alueella esiintyy ärsytystä tai allergisia oireita. Ripset poistetaan siihen tarkoitetulla erityisellä aineella, joka ei vahingoita luonnollisia ripsiäsi.

 

Kotihoito:

bremau-beauty.jpgKotihoito-ohjeita olisi hyvä noudattaa hyvin yksityiskohtaisesti, jotta ripsien pidennykset säilyttäisivät optimaalisen ulkonäön ja iän.

Ripsien laiton jälkeiset 24 tuntia ovat hyvin tärkeitä, koska silloin kiinnitysliima kovettuu ja kiinnityskohta on erityisen herkkä kosteudelle, höyrylle, öljymäiselle tai rasvaiselle kosmetiikalle sekä hankaukselle. Ensimmäisten 24 tunnin aikana olisi syytä välttää ripsien kastelua, voiteiden käyttöä silmien alueella, saunomista, hikoilua, ripsivärin ja muun silmämeikin käyttöä sekä ripsien päällä nukkumista.

Ripsiä ei tulisi koskaan nyppiä. Ripsientaivuttimien sekä öljypohjaisten poistoaineiden käyttöä tulisi myös kokonaan välttää. Ripset ja silmäluomet on syytä puhdistaa päivittäin, jotta ripsesi ja ripsijuuret pysyvät terveinä ja puhtaina. Silmämeikin pesun yhteydessä kannattaa välttää käyttämästä vanua silmien lähellä, koska se saattaa takertua ripsiin. Kannattaa myös kuivatessa välttää hankaamista esim. karkeaan froteepyyhkeeseen ripset voivat jäädä kiinni. Ihonhoitotuotteita käyttäessä on syytä olla varovainen, ettei aineita joudu ripsiin, koska ne usein sisältävät öljyä.

Ripsien pidennykset pysyvät pitkään kauniina, kun pidät ripsistäsi hyvää huolta. Ripsiä tulisi harjata kevyesti päivittäin ripsiharjalla. Harjaamisella saat ripsesi pysymään järjestyksessä ja siistin näköisinä.